Ζήτηση Ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου

Αναζητάτε ακίνητο για αγορά ή ενοικίαση; Σας προτείνουμε ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών επιλογών ανάλογα με τις επιθυμίες, τους στόχους και τις απαιτήσεις σας. Για μεγαλύτερη ευκολία στην αναζήτηση, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας και περιηγηθείτε σε ένα κόσμο πολλών διαφορετικών δυνατοτήτων και ευκαιριών. Η αναζήτηση του ιδανικού σας ακινήτου ξεκινά από εδώ.

Έχετε κάποιες σκέψεις, ιδέες ή απορίες που δεν μπορούν αποτυπωθούν στο πλαίσιο μιας τυπικής φόρμας, θέλουμε να τις ακούσουμε. 

Καλέστε ή στείλτε μας email και ένας από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Blue Brown θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να μιλήσετε ή να κλείσετε ραντεβού. Είμαστε εδώ, διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.
 

Στοιχεία Ακινήτου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτική Απορρήτου

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είναι η ιστοσελίδα http://www.bluebrown.gr  (αναφέρεται στο υπόλοιπο κείμενο ως Bluebrown.gr), η οποία και αποτελεί τον ιστότοπο της εταιρίας Blue Brown Properties ΟΕ που εδρεύει στην Γλυφάδα, Πανδώρας 16, Τ.Κ. 166 74, τηλέφωνο 2108948048, e-mail: info@bluebrown.gr. Η Blue Brown αναγνωρίζει ότι η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική και δεσμεύεται στην επίδειξη σεβασμού στην ιδιωτικότητά σας και στην προστασία των δεδομένων αυτών. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρία χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και τα μέτρα που έχει λάβει για την προστασία και την ασφαλή διατήρηση των δεδομένων αυτών.

To Bluebrown.gr ασχολείται εκτενώς με την έρευνα για την καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά την επεξεργασία των πληροφοριών των χρηστών, που παρέχονται από την επίσκεψη ή χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, με την ανάπτυξη και εφαρμογή των τεχνολογικών μέτρων για την πρόληψη μιας πιθανής ανεπιθύμητης από πλευράς κάποιων χρηστών χρήσης των προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία αυτών γίνεται σύμφωνα με τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων, με ιδιαίτερη αναφορά στην ιδιωτικότητα και την προσωπική ταυτότητα.

Παρακαλείται ο χρήστης ακόμη και αν το έχει κάνει παλαιότερα, να αναγνώσει τους επικαιροποιημένους όρους της πολιτικής απορρήτου της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα Bluebrown.gr και όταν κάνει χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών του, πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να κοινοποιηθούν, πώς προστατεύονται οι πληροφορίες αυτές και ποια είναι τα δικαιώματά του. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα και τη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών του Bluebrown.gr, ο χρήστης μάς παρέχει τη συγκατάθεσή του στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως περιγράφεται αναλυτικά στον παρόν κεφάλαιο της Πολιτικής Απορρήτου.