Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η Blue Brown είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία συμβουλευτικής διαμεσολάβησης, διαχείρισης και εκπροσώπησης στο χώρο ακινήτων, που ιδρύθηκε το 2010 και εδρεύει στη Γλυφάδα. Με σύγχρονη και ανανεωτική ματιά, διορατικότητα, εξειδικευμένη γνώση και πολύπλευρη ενημέρωση, καθιερώθηκε γρήγορα ως η νέα δύναμη του κλάδου, προσφέροντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Κλειδί της επιτυχίας μας είναι η απόλυτη προσήλωση στις πολύπλευρες ανάγκες, τις ιδιαίτερες επιθυμίες και απαιτήσεις, και τους συγκεκριμένους στόχους κάθε πελάτη, οικοδομώντας σταθερές και μακροπρόθεσμες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με επαγγελματισμό και απόλυτη εχεμύθεια.

Με σημείο εκκίνησης την Αθηναϊκή Ριβιέρα, μια περιοχή υψηλών προδιαγραφών και μεγάλων δυνατοτήτων, και με βασικό μοχλό μια δυναμική και μεθοδικά οργανωμένη ομάδα έμπειρων συμβούλων, η Blue Brown επεκτείνεται σε επιλεγμένες περιοχές της Αττικής και της ελληνικής περιφέρειας, με γνώμονα τις αναπτυξιακές προοπτικές που διευρύνουν τους ορίζοντες των επενδυτικών επιλογών.

Πιστοποιημένο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεσιτών FIABCI, η Blue Brown διαθέτει σήμερα ένα ισχυρό πελατολόγιο, κυρίως μέσω προσωπικών συστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ένα επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, το οποίο διαρκώς ενημερώνεται με αποκλειστικότητες μοναδικών ευκαιριών.

Η φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε στις αξίες της συνέπειας, της εχεμύθειας, του επαγγελματισμού και της διαρκούς εξέλιξης. Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη μας, ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες και τα σχέδιά του, κατανοούμε τις δυνατότητες, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του, και χαράζουμε την ανάλογη στρατηγική. Μοιραζόμαστε τη γνώση, την εξειδίκευση και την πείρα μας, επισημαίνουμε τις ευκαιρίες και τους τυχόν κινδύνους, προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις και τον καθοδηγούμε υπεύθυνα ώστε να κάνει τη σωστή επιλογή. Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, εξυπηρετώντας στο μέγιστο το επενδυτικό τους συμφέρον και χτίζοντας μαζί τους μακρόχρονες σχέσεις υποδειγματικής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Η ομάδα

Η ομάδα

Το δυναμικό της Blue Brown αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους ακινήτων, οι οποίοι διαθέτουν πλήρη γνώση των εξελίξεων της τοπικής αγοράς, πολυετή πείρα στις διαδικασίες αγοραπωλησιών, αμεσότητα στην επικοινωνία και δυναμισμό στη διαπραγμάτευση, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας.

Η Blue Brown εκπροσωπείται από τη Μίνα Μπασακίδου και τον Άγγελο Τσίρμπα.

Μίνα Μπασακίδου

Μίνα Μπασακίδου

Άγγελος Τσίρμπας

Άγγελος Τσίρμπας

Οι συνεργάτες μας

Άννυ Μπορατζή

Αθηνά Ζήση

Γιώτα Μανταλώζη

Κωνσταντίνος Παπανικόλας

Ρόζα Στάθη

Βίβιαν Στρέμπα

Υπηρεσίες και δίκτυο συνεργατών

Στηρίζουμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με διακριτικότητα, ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης, τους ενθαρρύνουμε να εκμεταλλευθούν τη γνώση και την εμπειρία μας, και είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα: από την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την έναρξη της συνεργασίας μας έως την τελική τους επιλογή και την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Υπηρεσίες και δίκτυο συνεργατών
Γιατί να συνεργαστείτε με την Blue Brown

Γιατί να συνεργαστείτε με την Blue Brown

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας, σας παραθέτουμε όμως τους σημαντικότερους:

•    Εμπειρία, γνώση, μεθοδολογία. 

•    Μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων βασισμένο σε συστάσεις. 

•    Αποκλειστικά ακίνητα.