Τελευταία ενημέρωση στις: 12/04/2024

ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αττική Παιανία

Προς Πώληση

1.500.000 €

  • 505 τ.μ.
  • 5 Υπνοδωμάτια
  • 5 Μπάνια
Τιμή
1.500.000 €
Επιφάνεια (τ.μ.)
505
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
5
e-agents ID
1704049

Περιγραφή Ακινήτου

Στην Ανατολική Αττική, στην καρδιά του Παλαιού Χωριού Παιανίας, βρίσκεται μια όμορφη κατοικία 505 τ.μ. χτισμένη σε διαφορετικά επίπεδα, σε οικόπεδο 2.625τ.μ, με υπέροχους κήπους γεμάτους δέντρα. Η τοποθεσία της είναι εξαιρετική καθώς βρίσκεται για ένα προάστιο της Αθήνας στο λόφο του Υμηττού και σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο και την Αττική Οδό.
Η βίλα εντυπωσιάζει με το εκλεπτυσμένο εξοχικό της στυλ, που συνδυάζει φιλικά προς τη φύση υλικά σε όλους τους χώρους, καθώς και με τα ευρύχωρα δωμάτια και τη μοναδική δομή της, που την καθιστούν ιδανική ως οικογενειακό σπίτι.
Το ισόγειο έχει μια ελκυστική ενιαία κουζίνα και αίθουσα πρωινού, τραπεζαρία και καθιστικό, όλα με δικό τους τζάκι.
Από το ισόγειο μια μικρή σκάλα οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και το χώρο του γραφείου που περιλαμβάνει ένα μάστερ υπνοδωμάτιο με μπάνιο, τζάκι και μια μεγάλη γκαρνταρόμπα καθώς και άλλα τρία υπνοδωμάτια, όλα με τα δικά τους μπάνια.
Διαθέτει ξύλινα πατώματα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και συναγερμό. Διατίθεται επίσης εσωτερικός ανελκυστήρας δύο επιπέδων. Το σύστημα θέρμανσης λειτουργεί με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ενώ υπάρχουν κλιματιστικές μονάδες σε όλους τους χώρους, καθώς και μπόιλερ για ζεστό νερό. Ένα πλήρες δωμάτιο εξοπλισμού πισίνας βρίσκεται μέσα στο σπίτι.
Μια άλλη μικρή σκάλα από το ισόγειο οδηγεί στο παιδότοπο, το γυμναστήριο και το υπνοδωμάτιο επισκεπτών που έχει επίσης το δικό του μπάνιο.
Το φυσικό φως δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, ειδικά στο σαλόνι και την τραπεζαρία με θέα στη μεγάλη πισίνα.
Εξωτερικά, η βίλα διαθέτει μια μεγάλη εσωτερική αυλή που περιβάλλει την πισίνα, όπου θα βρείτε χώρο για μπάρμπεκιου με καθιστικό, υπέροχη πισίνα, πολύχρωμο κήπο με γκαζόν και δέντρα και ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ που περιβάλλεται από πεύκα. Το υπαίθριο σαλόνι και οι χώροι καθιστικού προσφέρουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης σε ένα ήρεμο περιβάλλον απολαμβάνοντας γεύματα μαγειρεμένα στο ενσωματωμένο μπάρμπεκιου.
Επίσης στο χαμηλότερο επίπεδο, ένα ευρύχωρο δωμάτιο προσωπικού με το δικό του μπάνιο και επαρκείς εγκαταστάσεις έχει τη δική του ιδιωτικότητα.
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, που περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο βουνό.
Παρά την τοποθεσία του κοντά στην πλατεία της πόλης και την εμπορική περιοχή, προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, ασφάλεια και ησυχία λόγω της μοναδικής αρχιτεκτονικής του. Βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας (21χλμ.) και το διεθνές αεροδρόμιο (14χλμ.) κάνει το σπίτι ιδανικό για τους συχνούς ταξιδιώτες.
Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό και του προαστιακού βρίσκεται σε μικρή απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο, κάνοντας το κέντρο της Αθήνας πολύ προσβάσιμο με το μετρό και είναι επίσης η είσοδος στην Αττική οδό ταχείας κυκλοφορίας.
Λόγω του μεγάλου μεγέθους του ακινήτου υπάρχει σημαντικός χώρος για πρόσθετη υποδομή.

Χαρακτηριστικά

Είδος Ακινήτου Βίλα
Υπνοδωμάτια 5
Τιμή 1.500.000 €
Τύπος Θέρμανσης Αυτόνομη
Μέσο Θέρμανσης Πετρέλαιο

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Θέση στάθμευσης
Κήπος
Πισίνα
Αποθήκη
Ηλιακός θερμοσίφωνας
BBQ
Μπαλκόνι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Κουζίνα
Τζάκι
Σοφίτα
Τέντες
Επιτρέπονται κατοικίδια
Αγροτική Κατοικία
Στάδιο
Αυτόματο Πότισμα
Γρασίδι
Δέντρα
Διπλά Τζάμια
Λέβητας
Διαμπερές
Φωτεινό
Πολυτελές
Χωρίς Κοινόχρηστα
Επένδυση
Ευάερο
Κλιματισμός
Θέρμανση
Θυροτηλεόραση
Playroom
Προσόψεως
Τιμή
1.500.000 €
Επιφάνεια (τ.μ.)
505
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
5
e-agents ID
1704049

Τοποθεσία

Άλλα ακίνητα στην περιοχή

1.750.000 €
Βίλα, 291 τ.μ.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΛΑ ΜΕ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ, 10’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Βάρη-Βάρκιζα
  • 5 Υπνοδωμάτια
  • 5 Μπάνια
  • 291 τ.μ.
  • Καλή
2.500.000 €
Βίλα, 280 τ.μ.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤO KΟΡΩΠΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Κορωπί
  • 3 Υπνοδωμάτια
  • 5 Μπάνια
  • 280 τ.μ.
  • Θάλασσα
790.000 €
Βίλα, 351 τ.μ.

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Πεντέλη
  • 3 Υπνοδωμάτια
  • 3 Μπάνια
  • 351 τ.μ.
  • Βουνό + Θάλασσα