Προφίλ

H BlueBrown είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στο χώρο των ακινήτων με έδρα τη Γλυφάδα, καθώς και πιστοποιημένο μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεσιτών  FIABCI.

Δημιουργήθηκε το 2010 από έμπειρους συμβούλους ακινήτων έχοντας σαν στόχο τον εκσυγχρονισμό της αντίληψης  σε ό,τι αφορά την εκτίμηση, αγορά, πώληση, ενοικίαση, εμπορικών και οικιστικών (residential) ακινήτων.

Σεβόμενοι το χρόνο των πελατών μας χρησιμοποιούμε κάθε τεχνολογικό μέσο, (ηλεκτρονικές  παρουσιάσεις διαδυκτιακή επικοινωνία κ.α.), ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθούν την εξέλιξη της αγοράς ακόμα και από το χώρο τους.

Οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση των αναγκαίων διαδικασιών (νομικών, δανειοληπτικών, γραφειοκρατικών), ακόμα και τεχνικών αναγκών όπως επιδιόρθωση, αναπαλαίωση, διακόσμηση, συντήρηση χρησιμοποιώντας έμπειρα και έμπιστα συνεργεία.

Το βασικό μας χαρακτηριστικό είναι η συμβουλευτική δράση, που γίνεται με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και οργάνωση με γνώμονα, πάντα, το συμφέρον των πελατών μας.